Keeperskole i SKS hallen i Fauske 18 januar

Keeperskolene våre i november og desember ble fulltegnet på få dager! Derfor vil vi i 2020 fortsette med masse keeperskoler!

Først ute er Fauske 18 januar. Deretter vil vi reise sørover og ha keeperskoler i Mo og Mosjøen utover vinteren – før påske

Vi inviterer alle unge keepere i Nordland til en ny herlig keeperdag i januar. Dere skal få gode keeperøkter inne i SKS hallen i Fauske denne lørdagen. Så mens vinteren tar for seg utenfor veggene, så kan dere kose dere inne med god keepertrening, mens foreldrene kan sitte varmt og godt og se på – kanskje med en kopp kaffe i hånden 🙂

Denne dagen blir det hele 6 timer med trening. Vi vil legge inn noen pauser underveis.  Vi starter kl. 10.00 og avslutter 16.00.

Egnet for gutter og jenter mellom 10 og 17 år. Åpent for alle. Vi tar imot påmeldinger fra både keepere, klubber og foreldre. Her skal ingen stå utenfor og se på!

Vi deler opp deltakerne i grupper. Hver gruppe får sin egen keepertrener gjennom begge dagene. Inndeling i gruppene skjer ut i fra alder og nivå. Våre instruktører tilpasser treningene etter nivå og behov.

I gruppene jobber vi med basisteknikker som alle keepere må ha kontroll på. Vi har 5-6 hovedtema som er viktige for alle keepere. Vi jobber mye med basisteknikk som GREP, FALLTEKNIKK, FORFLYTNING-SKUDD, EN MOT EN, DISTRIBUSJON og litt FELTARBEID. Ellers er det fokus på fotarbeid, koordinasjon, balanse og litt styrke.

Vi får veldig gode tilbakemeldinger fra deltakere på disse skolene, som vi har arrangert rundt omkring i Norge siden 2005. Og mange av dem deltar på flere av våre skoler. Ambisiøse keepere får aldri nok trening! Så meld dere på flere skoler etterhvert som vi kommer til å øke vårt tilbud om keepertrening i Bodø/Nordland.

Dessuten vil mange gjennom disse skolene få et innblikk i hva som må til for å bli enda bedre keeper.

Begrenset antall plasser. Kun 20 plasser denne gangen – så vær snar og meld deg på.

Kun kr 1.050,- MELD DEG PÅ HER

Vi sender faktura når vi vet at vi kommer til å gjennomføre.

Vi må ha minimum 10 påmeldte for å gjennomføre.