Om Trøndelag Keeperskole AS

Vi ser at keepertrening for barn og ungdom i mange klubber er generelt dårlig ivaretatt. De fleste keepere i er overlatt til seg selv – og kanskje en ivrig hjelpetrener/foreldre. Derfor ønsker vi å bistå både klubber og enkeltspillere med spesialisert keepertrening.

Gjennom å tilby et privat og klubbuavhengig keeperkonsept med høy faglig kompetanse og bredt tilbudskal vi bidra til å heve nivået og utvikle ferdighetene for keepere i Trøndelag og omegn.

Trøndelag Keeperskole as ble etablert i 2017.

Våre instruktører

Didrik Johannesen

Didrik var med og starte Bergen Keeperskole i 2005 og har vært fast keepertrener der siden den gang.

• Utdannet Trener 1 (tilsvarer UEFA C-lisens) og har i tillegg keepertrenerutdannelse gjennom det danske Fotballforbundet (M1).
  • Han har vært keepertrener på A-laget til Åsane Fotball Damer.
  • Didrik har i tillegg vært engasjert gjennom Hordaland Fotballkrets som keepertrener.

Er nå bosatt i Trondheim og vil øse av sin kunnskap til “sultne” keepere i Trøndelag!

Bård Johannesen

Bård startet Bergen Keeperskole i 2005 og har vært fast keepertrener der siden den gang.

Utdannet UEFA B-lisens hovedtrener og har i tillegg også tatt høyeste keepertrenerutdannelse gjennom det danske Fotballforbundet (M2).

Han har lang erfaring som hovedtrener i aldersbestemte lag i Åsane og har også 2 sesonger som hovedtrener for A-laget til Åsane Fotball Damer. Bård har i tillegg vært engasjert gjennom Hordaland Fotballkrets bl.a. som kretslagstrener, keepertrener og som keepertrenerinstruktør.